WhatsApp sfidon Skype dhe Viber, ja risia që sjell (Video)

Pasi u ble nga ana e Facebook (19 miliarde dollare), WhatsApp lëshon një sfidë të hapur për Skype dhe Viber, duke lajmëruar edhe video-telefonatat.
Shërbimi popullor i mesazheve të menjëhershme, do të ofrojë për përdoruesit edhe shërbimin me zë, ose thënë ndryshe do të sfidojë opsionet e ofruara nga Skype dhe Viber, nëpërmjet telefonatës përmes internetit.

 

Ratings: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
652 views

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed