Udheheqesja e emisionit e cila e hutoi kamermanin (VIDEO)

Ne nje interviste qe i behet nje gruaje, aty nuk ndodhin gjera te mira jo ne mes gruas dhe gazetares mirepo kameramani habitet duke e shikuar gruan ne pikat e saj te dobta, aq shume i habitur ai haron edhe te heq kameren ndonjeher, gruaja me veshjen provokuese e vuri ne siklet kete kameraman.

Ndiqni videon ne linkun e meposhtem:

Ratings: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 3.67 out of 5)
Loading...
1,308 views

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed