Terror i paparë në Metronë e Moskës (Video)

Një kamerë e sigurisë kapi një sulm të frikshëm me armë zjarri të ndodhur brenda një vagoni në metronë e Moskës.

Besohet se dy personat e armatosur ishin me origjinë çeçene dhe se agresioni i tyre u motivua nga urrejtja ndaj rusëve etnikë.

 

 

Ratings: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (7 votes, average: 4.14 out of 5)
Loading...
2,842 views

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed