Tensione në Bit Pazar të Shkupit: “Alfat” sulmojnë shitësit (FOTO)

Lagjja Bit Pazar e Shkupit është shndërruar në fushëbetejë midis njësitit policor “Alfa” dhe shitësve që i kanë dyqanet në këtë lagje.

Për disa minuta rruga kryesore është bllokuar ngaqë njësiti “Alfa”, sipas informacioneve në terren, ka tentuar t’i arrestojë disa shitës që i kanë rezistuar sulmit pa paralajmërim të këtij njësiti policor, njofton portali Almakos.com.

Ratings: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
757 views

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed