Shqiptari që ushtroi djalin e Presidentit të SHBA-ve

Është aktor i njohur i Hollywood-it. Ka aktruar në filmat më të njohur aksion. Ka shumë bashkëpunime edhe me aktorë botëror si Van Damme dhe ky është Pjetër Malota Lulgjuraj, shqiptari nga Malësia e Madhe, i cili, gjithashtu, ka qenë trajner privat i djalit të ish-presidentit të SHBA-ve, Ronald Reagan.

 

 

Ratings: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
1,426 views

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed