Shkupjani vritet në Siri, kaçanikasi komandant i muxhahidasve shqiptarë

Profili në rrjetin social Facebook, “Xhihadi – Obligim i harruar”, publikon foton e një personi të cilin e cilëson si “emir” të luftëtarëve shqiptarë në Siri.

“Kaçanikasi, Lavdrim Muhaxheri (1989), është emëruar komandant (emir) i muxhahidave shqiptarë në Siri”, thuhet në një postim, transmeton Telegrafi.

Ky profil mban anën e luftëtarëve të formacionit Shteti Islamik i Irakut dhe Levantit (apo Shamit), sidomos kur dihet se në krah të tyre luftojnë vullnetarët e huaj.

Ratings: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 4.50 out of 5)
Loading...
855 views

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed