Shikoni si pritet koka në filma (Video)

Prerjet e kokës nëpër filma janë modë. Në shumicën e rasteve, në skena të tilla ne kthejmë kokën mënjanë. Normalisht kjo ndodh kur filmi të ka bërë për vete dhe je futur në psikologjinë që filmi të ofron.

 

 

Ratings: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
873 views

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed