Rrihet Muharem Hasani vëllau i Beqir Hasanit

Muarem Hasani mëngjesin e sotëm është i rrahur nga pjesëtarët e sigurimit të“Makedonija pat” pasi i i armatosur donte që të futet në zyret e ndërmarjes publike, informojnë mediat.

Muharem Hasani është vëlla i sapo-rizgjedhurit kryetar të BDI-së për komunën e Çairit,

Beqir Hasani. Drejtor i “Makedonija pat” është Gajur Kadriu, kuadër i BDI-së që vjen nga dega e Tetovës.

Por nga MPB-jë thonë se një rast e tillë deri te ata nuk është paraqitur.

beqirhasani6

Foto: Ali Ahmeti dhe Beqir Hasani

Ratings: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 3.67 out of 5)
Loading...
877 views

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed