Per here te pare ne RTK serbi fol para kamerave se si i vrau 100 shqiptar ne Peje (VIDEO)

Ish- paramilitari serb, Zoran Rashkovic, i cili tregon se si njësiti i tij “Çakejtë” kishte organizuar masakrat në fshatrat shqiptare Qyshk, Zahaq, Pavlan e Lubeniq, duke i vrarë më shumë se 100 shqiptarë gjatë luftës.

Pse iu deshën Rashkovicit 14 vjet për të folur haptas për këtë çështje dhe për të dëshmuar kundër 13 paramilitarëve që po gjykohen tash në Beograd për këto krime?

Ratings: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (7 votes, average: 2.14 out of 5)
Loading...
706 views

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed