Paul Walker, 1 orë para aksidentit

Aktori amerikan Paul Walker, i cili humbi jetën në një aksident , që ishte nisur për të shkuar në një mbrëmje bamirësie.

Walker shihet në foto, pothuajse një ore para se të nisej për në mbrëmjen edhe ku do të pesonte aksidentin. Siç shihet edhe nga fotoja, Walker dukej në një gjendje mjaft të mirë fizike, dhe shumë sportive.

Ratings: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
1,062 views

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed