Parashikimet e Nostradamusit për Vitin 2014

Inxhinieri nga Ukraina Aleksander Lazarev zbuloi për publikun botëror parashikimet e Nostradamusit për vitin e ri 2014.

nost_360541
Sipas Lazarev, Nostradamus parashikon se vitin e ardhshëm do të kryhen atentate ndaj katër kryeministrave, ndërsa më pas do të vijë edhe lufta e tretë botërore në të cilën do të përdoren armë kimike dhe nukleare.

Do të ketë një numër i vogël i njerëzve gjallë nga të cilët shumica do të vuajnë nga sëmundje të lëkurës dhe kancerit.

Ratings: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
754 views

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed