Ne Peje gjendet nje femije i hedhur ne mbeturina, pas pak oreve vdes!

Policia në Pejë , në rr.” Tahir Demaj “ të këtij qyteti, pas njoftimeve nga qytetarët, ka gjetur një trup, fetus, të pa jetë. Femija 3- 4 muajsh është gjetur i mbështjellë në një qeskë të letrës dhe i hedhur në një grumbull të mbeturinave të materialit ndërtimor.

 

Ratings: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 3.67 out of 5)
Loading...
1,247 views

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed