NDAHEN BLERO DHE TEUTA?

Çifti Teuta Krasniqi dhe Blero Muharremi, tashmë janë shkurorëzuar.

Burime të ndryshme brenda Gjykatës bëjnë të ditur se ata tashmë i kanë dhënë fund martesës së tyre, të paktën sipas letrave. Sipas procedurave, të dy janë pajtuar që ti japin fund martesës dhe tashmë e kanë nënshkruar.

 

 

Ratings: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (8 votes, average: 4.38 out of 5)
Loading...
1,053 views

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed