MOS E BESO PO DESHE: Kjo vajzë del ne mes qytetit lakuriq dhe shiko se çka ndodh (Video)

Prej dekadash tashmë është veshja e preferuara e miliona personave në mbarë botën dhe aq të zakonshme e të larmishme janë sot, sa vështirë të mos gjesh një person veshur me to në cdo moment.

Shtëpitë e modës kanë modelet e tyre, diku të gjëra, diku më të ngushta, këto të fundit gjërësisht të shpërndara tek femrat.

>

Por ç’ndodh nëse nuk i ke veshur fare ato, por thjesht i ke ‘të pikturuara’ në trup? Artistja franceze Marie Pryzbylski është ideatorja dhe autorja e një eksperimenti të jashtëzakonshëm në rrugët e Lilës në Francë. Me ndihmën e një modelje 20-vjeçare, ajo përfundoi ‘studimin’ e saj.

Mbi trupin e modeles, të quajtur Maria, nuk kishte asnjë veshje, asnjë copë. Xhinset u vizatuan me mjeshtëri prej artistes. Pas përfundimit të ‘make up’, 20-vjeçara u filmua teksa ecte në rrugët më të populluara të qytetit francez, për të parë nëse dikush do të kuptonte dicka.

Por përvec tërheqjes së vëmendjes për linjat e modeles, askush nuk e kuptoi se vajza mbante veshur xhinse imagjinarë.

Ratings: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 4.50 out of 5)
Loading...
716 views

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed