Miliarderi 81 vjeçar e konsideron Kim Kardashian si të mërzitshme

Ai e konsideroi 33-vjeçaren “si të mërzitshme” dhe një partnere “aspak të këndshme, ndërsa asnjëherë nuk respektoi programin që kishim përcaktuar për ballon”.

 

Ratings: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
702 views

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed