Live ne RTK: Ramushi shan dhe ju shpall lufte muslimanve ne Kosove (VIDEO)

Në emisionin televiziv pasi qe nënqmon besimtarët musliman me fjal te një krimineli e perfundon nenqmimin e tij me kerrcenime dhe tregoi qellimet e tija për pjesmarrje në qeverisje … ju mbetet juve te nderuar fansa ta vlersoni me mir kete qe e thote z.Ramush Haradinaj, presimet vlersimet dhe komentet e juaja…

Ratings: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
1,160 views

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed