Lajme shokuese për SEX-in anal

Nëse ju e doni atë, e urreni atë, e keni provuar atë, ose e keni menduar, seksi anal duket të jetë më pak tabu këto ditë.

Por një studim i ri britanik ka gjetur se gratë e reja nuk janë gjithmonë duke bërë atë për arsye të drejtë. Hulumtimi, i botuar në revistën mjekësore BMJ Open, u përpoq për të mbledhur informacione në lidhje me atë se kur seksi anal ndodh dhe arsyet pse burrat dhe gratë të angazhohen në të.

Duke përdorur një mostër prej 130 meshkujsh heteroseksualë dhe grave mes moshës 16 dhe 18 nga qytetet dhe rrethinat e Anglisë, shkencëtarët zhvilluan intervista në grupe dhe intervista individuale për të mësuar në lidhje me praktikat seksuale të pjesëmarrësve. Rezultatet zbuluan dallime të mëdha gjinore në ç’mënyra burrat dhe gratë flasin për seksin anal dhe motivet e tyre që të kenë atë.

 

Ratings: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 4.33 out of 5)
Loading...
576 views

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed