Kulla më e gjatë në botë (VIDEO)

Arabia Saudite pritet të ketë ndërtesën më të lartë në botë duke kaluar lartësinë e Burj Kalifit në Dubai e cila mban vendin e parë si ndërtesa më e lartë.

“Në lartësitë ekstreme ashensorët do të duhet të ecin më ngadalë ose të “pushojnë” diku në mes”, shprehet dizajneri Adrian Gil.

Kulla me gjatësi prej afro një kilometër do të ndërtohet nga “EC Harris i Mace” dhe do të kushtojë mbi një miliard dollarë.

Ratings: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (10 votes, average: 4.30 out of 5)
Loading...
622 views

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed