Kjo ishte edhe më SKANDALOZE nga Burdushi, ku këto skena u hoqën nga montazha….(Video)

Marrur nga nje Nxenes qe ka qene prezent ne emisionin Prrall me Tupan, ne lidhje me disa skena qe nuk jane vene. Ne ISHIM PREZENT NE DEBAT (lexo deri ne fund)

Pytjet e nxensave jan larguar dhe skema kur burdushi mbetet i shtangur.
Po i tregoj 3 pyetje qe u parashtruan nga nxenesat.

 

 

Ratings: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
900 views

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed