Kërcënimi i nipit: Bëj seks me mua, ose do t’i them xhaxhait…

Nipi i burrit zbulon nëpërmjet një videoje intime që nusja e xhaxhait të tij e tradhtonte atë. Nipi nuk zgjedh t’i tregojë xhaxhait dhe i kërkon diçka në këmbim gruas: të bëjë seks me të.

kercenim

Gruaja në fjalë ka rrëfyer për “The Sun”, kërcënimet që kishte marrë nga nipi i bashkëshortit, që nëse nuk bënte seks me të, do t’i tregonte xhaxhait për dashnorin.

“Burri im është shumë më i madh se unë. Ai është dashamirës, por nuk bëjmë një jetë aventure dhe unë bëra një aventurë me një burrë tjetër e për ta bërë më pikante, e filmuam”, ka rrëfyer gruaja.

“Nipi 19-vjeçar i burrit e gjeti videon dhe më kërcënoi duke më kërkuar seks me të. Ka muaj që më kërcënon duke më thënë se nëse nuk shkojmë bashkë, do t’i tregojë burrit tim”, ka vazhduar rrëfimin gruaja.

“Kam bërë një gabim, por unë e dua burrin tim dhe nuk dua ta humb, por nuk e di si t’ja bëj me nipin e tij”, ka thënë ajo.

Ratings: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
519 views

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed