Kandidatja shqiptare e përfshirë në një skandal seksi (VIDEO +18)

Anita Latifi ka lindur në Wuppertal të Gjermanisë, më 16 janar të vitit 1996 dhe tashmë ka mbushur 18 vjeç. Jeton në një shtëpi me familjen e saj, të atin Mustafën, nënën Misirete dhe bashkë me tre vëllezër e

 

Ratings: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 votes, average: 3.25 out of 5)
Loading...
1,150 views

One response to “Kandidatja shqiptare e përfshirë në një skandal seksi (VIDEO +18)”

  1. denie denis says:

    sa kentar ka si kosov si maqedoni edhe shqipri edhe diaspo te japinn para per skamnoret shqiptar pa mar parasish

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed