Kamera e fshehtë që po çmend rrjetin, ja çfarë fsheh kjo vajzë

Kjo mund të jetë një nga kamerat e fshehta më komike të ralizuara ndonjëherë.

Një vajzë e bukur, që në fakt është aktore, flirton me djemtë në rrugë duke shfrytëzuar bukurinë e saj. Por vajza ka bërë një truk, duke ‘kryqëzuar sytë’ të cilë i fsheh poshtë syzeve. Pasi arrin t’i fusë në ‘grackë’ djemtë dhe ata pranojnë të flasin me të, ajo heq syzet dhe tregon sytë…por reagimi i meshkujve është shumë komik.

(Në këtë video të publikuar në Youtube, sqarohet se vajza nuk ka asnjë problem me sytë dhe se kjo video nuk synon të diskriminojë askënd por vetëm të tregojë reagimet e meshkujve.)

Ratings: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
889 views

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed