Ja shkaku i vrasjes se 14-vjeçarit sot ne Prishtine (2 VIDEO)

Mustafë Krasniqi dhe Flamur Krasniqi ishin vetëdorëzuar me 3 nëntor 2012 në Policinë e Kosovës për vrasjen e 26-vjeçarit A.Maliqi (më herët Sekiraqa), që kishte ndodhur një ditë më herët (2 nëntor 2012) në fshatin Mazgit të Obiliqit.

Ratings: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
718 views

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed