Ja pse duhet ta palloni gruan kur ajo bën punët e shtëpisë

Këto pozicione seksuale do ta ndezin marrëdhënien tuaj

Në qoftë se jeta seksuale ju ka kaluar në monotoni apo thjesht dëshironi ta bëni të dashurin që të çmendet pas jush, provoni ndonjërën nga këto gjëra. Me siguri do t’ia arrini qëllimit.

Bëni një befasi të dashurit tuaj me poza të reja seksuale, në të cilat, natyrisht, do të kënaqeni edhe ju.

Këto janë pozat më të mira për arritje të përbashkët të orgazmës:

Në krevat apo në kolltuk
Për këtë pozë femra duhet të ulet në skaj të krevatit apo të kolltukut dhe duhet të vërë prapanicën përgjatë skajit, derisa shputat i mbështet në dysheme, ndërkaq mashkulli bie në gjunjë para saj, saktësisht midis këmbëve të saj. Në këtë pozë, mashkulli është ai i cili dikton tempin dhe intensitetin.

 

 

Ratings: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
537 views

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed