Ja çfarë bën Jasmine në natën e parë në Big Brother (VIDEO)

Jasmine ka shokuar banorët e Big Brother në Britaninë e Madhe pasi në natën e parë të sajën në shtëpi është dehur dhe ka dalë thuajse jashtë kontrollit.

Ratings: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 4.67 out of 5)
Loading...
2,162 views

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed