Hapet kafeneja për gra në Kamjan, për t’i motivuar ata për biznes (Foto)

Gratë do të mund të nxisin dhe të risin iniciativat e tyre për biznese edhe jashtë mureve të shtëpive të tyre, këtë do të ua mundësojë hapja sot e kafenesë për gra në Fshatin Kamjan të Komunës së Tetovës.

Ky lokal do të shërbej si një klub për gra dhe sipas kryetarit të komunës së Bogovinës, Hazbi Idrizi, kjo iniciativë do të shërbej për të motivuar gratë në bizneset e tyre.

Medina Sinani tha se kafeneja do të shërbej për mundësojë shërbime tjera për biznese të udhëhequra nga gratë në rajon. Gjithashtu sipas saj kafeneja do të jetë një vendtakim për gratë lokale, që do iu mundësojë të socializohen dhe të bëjnë biznes jashtë shtëpive me një hapësirë ekspozese për produktet shtëpiake të bëra nga gratë lokale.

Ndryshe në Korridorin e vjetër të Komunës në Kamjan, USAID-i, komuna e Bogovinës dhe Shoqata për Zhvillim Lokal Rural nënshkruan një memorandum për mbështetjen e grave sipërmarrëse në Pollog.

Foto nga hapja e kafenesë për gra në Kamenjan

[portfolio_slideshow id=840]

Ratings: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
315 views

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed