Bokseri 13 vjecar Shqiptar që është duke mahnitur botën (VIDEO)

Vogëlushi Reshat Mati që nga mosha e tij e hershme është marë me boks dhe ka qenë Nr.1 në boxing dhe Nr.1 në kickboxing në kategorinë e tij, asnjëherë ska qen i mposhtur në MMA (Mixed Martial Arts) dhe asnjëherë ska qenë i mposhtur në Muay Thai dhe ka rreth 22 breze të fituara në kampionate të ndryshme (po të mos kish patur këtë moshe e kishim shikuar si një makinë për rrahje e pandërprerëshme).

Ratings: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
887 views

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed