Arrin te publiku dokumentari i ndaluar Hitchcockut (Video, +18)

Filmi dokumentar i Alfred Hitchcockut për llogoret naziste, i cili ishte ndaluar në të kaluarën, tashmë mund të shihet nga publiku i gjerë.

Telegrafi njofton se regjisori legjendar kishte punuar me ditë të tëra për kompletimin e materialit, të cilin e kishte marrë nga xhirimet që i kanë bërë ushtarët britanikë dhe sovjetikë gjatë hyrjes nëpër llogore gjatë Luftës së Dytë Botërore.

Ratings: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
522 views

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed