“Ariu shqiptar” i Irlandës, profesionist i betejave në “kafaz”

Quhet Valdrim Lubishtani dhe është vetëm 18 vjeçar. Ai në fund të vitit të po lëmë pas ka hyrë si profesionist si boksier i luftërave “në kafaz”.
Ne videon e meposhtme do te shikoni Valdrimi qe e rreh serbin Daniel Danilovilç.

Ratings: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
890 views

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed