Adelina Tahiri dhe Big Mama me shami (FOTO)

Trendi i mbulesës me shami ka prekur edhe estradën tonë. Megjithëkëtë, këngëtaret shqiptare vënë shami në kokë vetëm për ndonjë projekt të tyre të ri, për ndonjë set fotografish apo sa për të bërë fotografi për t’i plasuar më pas në rrjete sociale.

Një fotografi e tillë është realizuar edhe nga Adelina Tahiri dhe Big Mama. Për më shumë kjo fotografi nuk tregon veshjen tipike islame, por duket se tregon veshjen e kohës së kaluar, e që i vishnin gratë e moshuara, veçanërisht ato të viseve rurale.

Siç morëm vesh, këngëtaret me këto veshje do të shfaqen në një projekt që do të publikohet gjatë festave të fundvitit.

adelinabigmama

Ratings: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
703 views

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed