A është vajza e Bajram Rexhepit vajza më e bukur e krejt politikanëve? (FOTO)

Ndoshta dikush mund ta kujtojë vajzën e vogël të Bajram Rexhepit, gjatë kohës kur ai udhëhiqte Qeverinë e Kosovës, menjëherë pas përfundimit të luftës.

Ajo foshnja e atëhershme sot është një adoleshente shumë e bukur.

Vanesa Rexhepi studon në American School of Kosova dhe ne po sjellim disa foto të saj, të marrë nga profili në Facebook.

Vlerësojeni vetë nëse vajza e Bajram Rexhepit është vajza më e bukur e krejt politikanëve.

[portfolio_slideshow id=850]

 

Ratings: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
1,285 views

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed