23 vjeçari nga Gostivari gjendet i vdekur në Tetovë (FOTO)

Mbrëmë rreth orës 21 e 30 minuta në udhëkryqin Jane Sandanski dhe JNA është gjetur trupi i pajetë i 23 vjeçarit Kadri Tahiri nga Gostivari.

 

Ratings: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
665 views

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed